(A)- Requirement specification
(B)- Design
(C)- Coding
(D)- Evolution
The answer is (A)- Requirement specification
(A)- Requirement specification
(B)- Design
(C)- Coding
(D)- Evolution
The answer is (A)- Requirement specification
(A) 32 Bits
(B) 48 Bits
(C) 64 Bits
(D) 128 bits
The answer is (A) 32 Bits
(A) Worn
(B) Trogan Horse
(C) Spyware
(D) Virus
The answer is (D) Virus
(A) NASA
(B) Pentagon
(C) Cern
(D) Microsoft
The answer is (C) Cern
(A) 40 billion USD
(B) 42 billion USD
(C) 44 billion USD
(D) 48 billion USD
The answer is (C) 44 billion USD
(A) OpenAI
(B) Alphabat
(C) Mircosoft
(D) Figure Air
The answer is (A) OpenAI
(A) James
(B) Tim Cook
(C) James Sophia
(D) Elon Musk
The answer is (D) Elon Musk
(A) Facebook
(B) Twitter
(C) Linkedin
(D) Instagram
The answer is (B) Twitter
(A)2000
(B)1999
(C)2002
(D)2016
The answer is (C) 2002
(A) James
(B) Tim Cook
(C) James Sophia
(D) Elon Musk
The answer is (D) Elon Musk